Rajmax AustriaPOSTANI FACEBOOK PRIJATELJ!

PVC OKNA, VHODNA VRATA,
GARAŽNA VRATA IN SENČILA

Hitri kontakt!
Tel: 03 80 90 495
E-mail:
RAJMAX D.O.O.

Kozje 63a
3260 Kozje
Slovenija

Tel.: 03 80 90 495
Fax: 03 80 01 491
Gsm: 051 641 232
E-mail:


Zaposlitev
Poslovalnice


Reference
ZAHTEVAJTE PONUDBO

Spodnji gumb vam bo odprl
obrazec za ponudbo.

Pošljite povpraševanje

Kliknite in zahtevajte ponudbo
ŠE DANES.


Znak slovenske kakovosti
za leto 2014

znak slovenske kakovosti
Okolju prijaznipvc okna in vrata
Komarniki
Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev kako preprečiti vdor nadležnim mrčesom v bivalni prostor pri popolnoma odprtem oknu. Okvir komarnika je izdelan iz nerjavečega aluminijastega profila, mreža pa je izdelana iz steklenih vlaken ki so odporna na vremenske vplive. So izredno zanesljivi in okolju prijazni. Predvsem so primerni za prostore kjer se pripravlja hrana (restavracije) kakor tudi za stanovanjske objekte in javne prostore. Komarniki ne omejujejo pogleda skozi okna in so zelo enostavni za vzdrževanje .

Možne so različne izvedbe :
  • FIKSNI KOMARNIK Primerna za okna in vrata namenjena zgolj za prezračevanje. Komarnik vgradimo na zunanjo stran okenskega okvirja. Enostaven je za namestitev in odstranitev.
  • ROLO KOMARNIK Rolo komarnik omogoča, da komarnik po potrebi spustimo, in ga po želji dvignemo in pospravimo v omarico. Rolo komarnik je lahko samostojen ali integriran v omarico skupaj z roletami. Montaže se lahko izvede na zunanji strani okna. Protiveterne ščetke zagotavljajo nemoteno drsenje.
  • DRSNI KOMARNIK Priporočamo na balkonska vrata , drsna vrata večjih dimenzij. Komarnik se pomika po posebnih vodilih v horizontalni smeri.
  • AMERIKA VRATA Komarnik vrata so narejena iz alu profilov dim 18 x 53 mm ter se preko tečajev pritrdijo na vratni podboj ali na vodila rolet. Primerna so za balkonska vrata, ki se pogosteje uporabljajo. Vrata imajo vstavljen prečnik zaradi boljše statike. V prečniku je montirana tudi ročka za odpiranje vrat z zunanje strani.
ROLO KOMARNIK INTEGRIRAN V OMARICO ROLETESAMOSTOJNI ROLO KOMARNIKFIKSNI KOMARNIK
Pošljite povpraševanje