POSTANI FACEBOOK PRIJATELJ!

PVC OKNA, VHODNA VRATA,
GARAŽNA VRATA IN SENČILA

Hitri kontakt!
Tel: 03 80 90 495
E-mail:
kvalitetno stavbno pohištvo

RAJMAX D.O.O.

Kozje 63a
3260 Kozje
Slovenija

Tel.: 03 80 90 495
Fax: 03 80 01 491
Gsm: 051 641 232
E-mail:


Zaposlitev
Poslovalnice


Reference
ZAHTEVAJTE PONUDBO

Spodnji gumb vam bo odprl
obrazec za ponudbo.

Pošljite povpraševanje

Kliknite in zahtevajte ponudbo
ŠE DANES.
Znak slovenske kakovosti
za leto 2014


Okolju prijaznipvc okna in vrata
OBVESTILA in NOVICE

Dnevi odprtih vrat 13.-14. oktobra 2018


Vabljeni na brezplačen posvet s strokovnjaki podjetja Rajmax


DNEVI ODPRTIH VRAT V RAJMAXU
V času Praznika kozjanskega jabolka, vam bomo zaposleni v podjetju Rajmax odprli svoja vrata in z veseljem predstavili ponudbo in storitve, odgovorili na razna vprašanja, opravili vodenje po proizvodnem procesu ter vas ob koncu razveselili še s pogostitvijo.

Tudi letos bomo drugi vikend v oktobru odprli svoja vrata in z veseljem sprejeli vse obiskovalce, ki bodo želeli izvedeti kaj več o nas, pobliže spoznati naš proizvodni proces, se posvetovali z našimi strokovnjaki ter podrobneje raziskati ponudbo PVC in ALU stavbnega pohištva, oken in vrat Rajmax, v kateri se najde nekaj za vsakogar. Na dnevih odprtih vrat vam bomo predstavili ponudbo oken in vrat, naši strokovnjaki vam bodo odgovorili na najpogostejša vprašanja, kot na primer – na kaj moramo biti pozorni ob izbiri oken in kako izbrati optimalna okna za svoj do, in predlagali rešitve za energetsko prenovo in sanacijo vašega doma.

Ne zamudite izjemne priložnosti. Obiščite nas na DNEVIH odprtih oken IN vrat in si zagotovite energijsko varčna okna in vhodna vrata po izjemno ugodni ceni!

Vabljeni vsi zainteresirani, prijatelji, sodelavci in stranke, stare in nove, z veseljem si bomo vzeli čas, poklepetali, predstavili svojo ponudbo in storitve, odgovorili na razna vprašanja ter vas ob koncu razveselili še s pogostitvijo in darilcem.


Zaposlitev


Podjetje Rajmax d.o.o. iz Kozjega, išče kakovostne , zanesljive in samostojne montažerje PVC in Alu stavbnega pohištva, senčil ter izvajanje zaključnih del na objektu. Vse , ki jih omenjeno delo veseli in so pripravljeni delati v mladem kolektivu vabimo, da nam vloge čim prej pošljejo na mail oz. pokličejo 041-608-495 Janko.

Opis del in nalog:
  • • Vgrajevanje stavbnega pohištva, senčil , menjava staro za novo, obdelava špalet ...
  • • Zaželene izkušnje v montaži stavbnega pohištva in gipsanja
  • • Trajanje zaposlitve: Določen čas z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas!