Rajmax AustriaPOSTANI FACEBOOK PRIJATELJ!

PVC OKNA, VHODNA VRATA,
GARAŽNA VRATA IN SENČILA

Hitri kontakt!
Tel: 03 80 90 495
E-mail:
kvalitetno stavbno pohištvo

RAJMAX D.O.O.

Kozje 63a
3260 Kozje
Slovenija

Tel.: 03 80 90 495
Fax: 03 80 01 491
Gsm: 051 641 232
E-mail:


Zaposlitev
Poslovalnice


Reference
ZAHTEVAJTE PONUDBO

Spodnji gumb vam bo odprl
obrazec za ponudbo.

Pošljite povpraševanje

Kliknite in zahtevajte ponudbo
ŠE DANES.


Znak slovenske kakovosti
za leto 2014

znak slovenske kakovosti
Okolju prijaznipvc okna in vrata
RAJMAX D.O.O.
Podjetje Rajmax se že od leta 1998 ukvarja s proizvodnjo in montažo PVC in ALU stavbnega pohištva. Na samem začetku je podjetje delovalo na 100 m2, zaposlene pa so bile tri osebe. Danes delujemo na 1000 m2, z dvajsetimi zaposlenimi. PVC in ALU stavbno pohištvo izdelujemo v prostorih, ki so opremljeni s sodobno in tehnološko opremo.

Glavni produkt so proizvodi iz PVC profilov priznanega nemškega proizvajalca TROCAL, s katerim sodelujemo že od začetka, saj nam kot dobavitelj nudi vso sistemsko podporo in garancijo. Strankam nudimo izdelavo, dobavo in vgradnjo stavbnega pohištva, dobavo in montažo garažnih vrat, senčil, notranjih in zunanjih polic ter zaključna dela po sistemu RIGIPS, brezplačno opravimo izmere in svetovanja na domu.
Novost v našem programu so drsna avtomatska vrata ATS.

Odprto imamo vsak dan od 7.00 do 15.00 ter v soboto od 8.00 do 12.00.

okna vrata

» Splošni pogoji poslovanja


Boniteta odličnosti


Pri podjetju RAJMAX s ponosom objavljamo dejstvo, da spadamo med top slovenska podjetja, ki so prejemniki URADNEGA CERTIFIKATA BONITETNE ODLIČNOSTI.

Podjetje RAJMAX Proizvodnja ALU in PVC stavbnega pohištva d.o.o. se tako uvršča med 7.36% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji, ki se lahko pohvalijo z bonitetno odličnostjo. Na ta način spadamo v visok razred, ki je upravičen do uporabe statusa A kot simbola ocene bonitetne odličnosti.

V Sloveniji je v letu 2013 izmed vseh registriranih 125.000 podjetij, bonitetno odličnost doseglo zgolj 9200 podjetij. V naši splošni dejavnosti (C 22.230 Proizvodnja izdelkov iz plastičnih mas za gradbeništvo) je registriranih 146 slovenskih podjetij, od tega pa le 11 podjetij dosega mednarodno priznane standarde razreda A.
Certifikat je podeljevala bonitetna hiša Bisnode, ki v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij v okrog dvajsetih državah Evrope, med njimi tudi v Sloveniji.

Visoka bonitetna ocena odličnosti dokazuje stabilnost poslovanja podjetja in predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na številnih specifičnih kriterijih zanesljivosti in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.

V današnjih težkih gospodarskih razmerah, je tovrsten izkaz bonitetne odličnosti pomemben korak naprej pri doseganju verodostojnosti pri kupcih in utrjevanju ugleda in zaupanja na trgu. Pridobljen certifikat poslovne odličnosti, ki je evropsko priznan in razpoznaven, potrjuje, da je naše podjetje RAJMAX najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

Preberite si bonitetno poročilo odličnosti podjetja RAJMAX.