Rajmax AustriaPOSTANI FACEBOOK PRIJATELJ!

PVC OKNA, VHODNA VRATA,
GARAŽNA VRATA IN SENČILA

Hitri kontakt!
Tel: 03 80 90 495
E-mail:
RAJMAX D.O.O.

Kozje 63a
3260 Kozje
Slovenija

Tel.: 03 80 90 495
Fax: 03 80 01 491
Gsm: 051 641 232
E-mail:


Zaposlitev
Poslovalnice


Reference
ZAHTEVAJTE PONUDBO

Spodnji gumb vam bo odprl
obrazec za ponudbo.

Pošljite povpraševanje

Kliknite in zahtevajte ponudbo
ŠE DANES.


Znak slovenske kakovosti
za leto 2014

znak slovenske kakovosti
Okolju prijaznipvc okna in vrata
SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

1. VELJAVNOST PONUDBE
Podjetje Rajmax d.o.o. odgovarja za točnost dimenzij stavbnega pohištva, ko stranka prejme ponudbo na podlagi izmere našega merilca. Če stranka posreduje podatke, potrebne za pripravo ponudbe , za pravilnost odgovarja sama.
Stranke prosimo, da ponudbo pred potrditvijo dobro pregledate, saj morebitno nerazumevanje potrjene ponudbe ne more biti predmet reklamacije!


2. POTRDITEV NAROČILA IN PLAČILNI POGOJI
Potrditev naročila velja ko se plača avans , oziroma da aro. Z nakazilom stranka potrdi, da je seznanjena z vsebino ponudbe, s splošnimi pogoji poslovanja in da se z njimi strinja.

Stranka ima na voljo 3 različne načine plačila:
a.) 100% predplačilo ( priznamo vam dodatni popust v višini 3%)
b.) 50 % predplačilo, preostalo 50% z valuto 8 dni po opravljeni montaži,
c.) potrditev naročila s sklenitvijo pogodbe in 100% plačilom 2 dni pred dogovorjeno montažo.
d.) po dogovoru s stranko

Za primer plačila z avansom smo vam po 41. členu Zakona o varstvu potrošnikov znesek pripadajočih obresti, obrestovanih po obrestni meri, po kakršni se obrestujejo hranilne vloge, vezane nad 3 mesece, ki vam pripadajo za čas od datuma plačila avansa do dobave blaga, že upoštevali v ponudbenem popustu.


3. DDV-POMEMBNO!
V skladu s Pravilnikom o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost (ur.l.RS, št. 104/2010) se 8,5 % DDV-ja obračuna ob menjavi stavbnega pohištva na stanovanjskem objektu ( stanovanju oz. hiši), ki je namenjen trajnemu bivanju, katerega uporabna površina v večstanovanjski stavbi ne presega 120, oziroma v enostanovanjski stavbi 250 m2. Uporabna površina je seštevek površine bivalnihprostorov ( kuhinja, kopalnica, stranišče, dnevna soba, predsoba, spalnica, kabinet, hodnik...), breztehničnih prostorov (stopnjišče, garderoba, shramba, klet...) ter nedokončanih prostorov. Kupec s potrditvijo ponudbe izjavlja, da je uporabna površina stanovanjskega objekta, kjer se vrši montaža stavbnega pohištva, manjša od zgoraj navedene kvadrature. V nasprotnem primeru nas je o tem kupec dolžan PISNO obvestiti, da se obračuna višja davčna stopnja - 20%.


POSLOVANJE PREKO SISTEMA LYONESS!Cenjene stranke obveščamo, da v kolikor želijo koristiti Lyoness popust, morajo pred izdelavo ponudbe oz. pred vplačilom predračuna, obvezno obvestiti komercialista in mu posredovati ID številko. Akcijski popusti podjetja in popust nakupa preko sistema Lyoness se ne seštevajo! V nasprotnem primeru se upošteva samo akcijski popust brez popusta Lyoness! Pošljite povpraševanje